HOROSZKÓP - Horoszkóp 2013 E-mail

Mi a horoszkóp?

Asztrológiai értelemben a horoszkóp a naprendszer bolygóinak helyzetével és azoknak az emberre, illetve az emberi sorsokra gyakorolt hatásaival foglalkozó tudomány. A horoszkóp görög eredetű szó, jelentése szerint a csillagok tudománya.

Sok-sok generáció alatt az emberek megfigyelték, hogy jövőbeni sorsuk alakulása összefüggésbe hozható a csillagok állásával. A csillagok állásából a jó asztrológus fontos következtetéseket tud levonni egy-egy ember jelleméről, betegségre való hajlamairól, jövőbeni sorsáról. Ezek ismerete megkönnyítheti az adott személynek a leendő problémákhoz való hozzáállását, a várható bajok elkerülését és az esetleges tragédiák kivédését. Fontos tudnunk, hogy az asztrológia, mint tudomány nem az események okozója, hanem csak fontos mutatója a történéseknek.

Napi horoszkóp

Mint ahogyan a bolygók együttes állása és azok egymásra gyakorolt hatása nagymértékben befolyásolja az akkor született ember jövőbeni sorsát, ez a befolyás az adott napra is vonatkozik. A napi horoszkópok az adott napnak a történéseit vetítik előre, annak tükrében, hogy az illető személy pontosan milyen csillagjegyben született. Ez határozza meg jellemét, egészségét, jövőbeni sorsát.

 
Proudly brought to you by Sex Toys 365